NOT:

SitemizDen Daha İyi Yararlanmak İçin: http://www.microsoft.com/turkiye/windows/ie/downloads/default.mspx ExpoLer7'Yi Tavsiye Ediyoruz..

Salako - Kemal Sunal filmi izle Yapımı: 1974 - Türkiye Türü: Komedi, Macera Yönetmeni: Atıf Yılmaz Senaryo: Ertem Eğilmez, Sadık Şendil oyuncular: Kemal Sunal, İhsan Yüce, Meral Zeren, Feridun Çölgeçen, Kudret Karadağ. Başka bir Türk Sineması dev yapımlarından biri salako (Bir Kemal Sunal klasiği) filmde Köyde ağanın yanında çalışan saf bir erkektir Salako, ağanın kızı Emineye aşık olmuştur. Emine nin gönlü ise yıllar önce kendisine bir mendil bırakan eşkiya Hamido dadır. Babasının kendisini zorla evlendirmek istediğini öğrenen Emine, Salako yu da kandırıp yanına alarak evden kaçar. Salako ise Eminenin de kendisini sevdiğini zannederek safça Emineye yardım etmektedir. Tesadüfler sonucu Salako, dağda eşkiyayı alt etmeye başlayınca, tüm köyde namı yürür. Artık Salako gerçeklerin farkına varmaya başlamıştır.

SohbeT

........................................................ NOT:Sitemizin Chat'ında 'Moderatör' Olmak İçin 'Mc_DumeN@Msn.Com' İle İletişim Kurun..