NOT:

SitemizDen Daha İyi Yararlanmak İçin: http://www.microsoft.com/turkiye/windows/ie/downloads/default.mspx ExpoLer7'Yi Tavsiye Ediyoruz..

İşkence Odası - Martyrs (2008) [Altyazılı]

Tür : Korku / Dram
Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 2008
Yaş Sınırı : 18+
Yönetmen : Pascal Laugier
Senaryo : Pascal Laugier
Görüntü Yönetmeni : Stéphane Martin , Nathalie Moliavko-Visotzky
Müzik : Alex Cortés , Willie Cortés
Yapım : 2008, Fransa / Kanada , 97 dk.

Oyuncular
Morjana Alaoui (Anna) , Mylène Jampanoï (Lucie) , Catherine Bégin (Matmazel) , Robert Toupin (Baba) , Patricia Tulasne (Anne)
1970’lerinbaşında, Fransa’dayız. Birkaç ay önce kaybolan 10 yaşındaki küçük kızLucie yolda başıboş dolaşırken bulunuyor. Vücuduna şiddet uygulanmışfakat hiçbir cinsel taciz izi yok ve kaçırılma nedenleri bir türlüaçıklanamıyor.
Şokta, kelimelerini kaybetmiş Lucie, bir hastaneye kaldırılıyor ve orada kendi yaşında Anna adında bir kızla arkadaş oluyor.
15sene sonra… Sıradan bir ailenin kapısı çalar. Evin babası kapıyı açarve elinde av tüfeğiyle bekleyen Lucie’yi karşısında bulur.İşkencecisini bulduğuna ikna olan Lucie tetiği çeker.
HitFransız korku filmi, sert sahneleri kadar, farklı bir kurguya sahipolan senaryosuyla da ilgi çekiyor. Türün meraklılarından tam not aldı.





SohbeT

........................................................ NOT:Sitemizin Chat'ında 'Moderatör' Olmak İçin 'Mc_DumeN@Msn.Com' İle İletişim Kurun..