NOT:

SitemizDen Daha İyi Yararlanmak İçin: http://www.microsoft.com/turkiye/windows/ie/downloads/default.mspx ExpoLer7'Yi Tavsiye Ediyoruz..

Spora ait bir kahramanlık filmi. Kaliteli çekimleri ve müziğiyle göz dolduruyor. Film bizekazanan daime kazanmayı isteyendirsözünü anımsatıyor.
Yapımı: 2006 ABD.
Tür: Dram / Spor.
Yönetmen: Ericson Core.
Süresi: 1 Saat 45 Dakika.
Filmdeki olaylar 1976 yılında başlamaktadır. Philadelphia Eagles takımı kötü zamanlarındadır ve takıma gönül vermiş taraftarlarını da üzmektedir. Hayatında zor günler geçiren, işsizlikle boğuşan ve karısı tarafından terkedilen Vince’de bu taraftarlardan biridir. Yeni sezona takım yeni bir teknik direktörle başlar. Teknik direktör Dick stadyumda herkesin katılabileceği bir oyuncu seçmesi yapacağını söyler. Katılan yüzlerce kişi arasında Vince’de vardır. Otuz yaşındaki adamımız için zor bir mücadele başlamıştır. Nihayetinde Vince takıma tüm olumsuzluklara rağmen girer ve mücadelesine işte burada başlar.





SohbeT

........................................................ NOT:Sitemizin Chat'ında 'Moderatör' Olmak İçin 'Mc_DumeN@Msn.Com' İle İletişim Kurun..