NOT:

SitemizDen Daha İyi Yararlanmak İçin: http://www.microsoft.com/turkiye/windows/ie/downloads/default.mspx ExpoLer7'Yi Tavsiye Ediyoruz..

Günah Şehri (Orjinal adı: Sin City), Robert Rodriguez ve Frank Miller’in yönetmenliğini yaptığı bir hollywood filmidir. Film Frank Miller’ın yazıp çizdiği Sin City adlı çizgiromandan uyarlamadır. Quentin Tarantino ise konuk yönetmendir. Film noir atmosferinde, ABD’deki hayali bir şehirde yaşanan olayları anlatan epik ve erotik filmdir.

her izlenişinde bir başka sahnesindeki diyaloğu ya da monoloğu ezberlenen, bunları günlük hayatta kullanabilmek için fırsat kollattıran başyapıt. fazla söze gerek yok sanırım.güzel bir film çıkarmışlar ve oyuncular gerçekten iyi.çizgiromandan sanki biraz daha iyice tabi bunda çalışanların katkısıda yadırganamaz.merakla vizyona gireceği tarihi beklemiştim ve izlediğimde yanılmadığımı anladım, çizgiroman tadında belki kimileri ‘uçuk’ yada ‘bune bea!’ diyebilirler lakin işinde hakkını vermek gerekir.
Ayrıca film çizgi roman uyarlaması olduğu için (V for Vendetta gibi) çizgi romana sadık kalınmış fazla bi değişiklik yapılmamış bunun yanında bruce willis yanınca ki hatunla birlikte araçta ilerlerken sanki ilerlemiyorlarmış saç baş oynaması olmaz virajlarda filan buna karşı bizde şapkalarımızı çıkartırız saygılarımızı sunarız Robert Rodriguez qantinoinde katkıları varmış

SohbeT

........................................................ NOT:Sitemizin Chat'ında 'Moderatör' Olmak İçin 'Mc_DumeN@Msn.Com' İle İletişim Kurun..